Откриваме театралния сезон с комедията „Изненадааа“ с участието на звездите Мария Сапунджиева и Филип Аврамов

За пореден път актьорите от Театър Фери Арт ще гостуват на провадийска сцена. На 16 октомври 2023 г. от 19:00 ч. в зрителната зала на Читалището трупата ще представи комедията „Изненадааа“ по текст на Надеждда Птушина.

Режисьор: Орлин Дяков

В ролите: Мария Сапунджиева, Филип Аврамов, Татяна Цветкова и Миглена Стоева

За постановката

„Изненада“ е топла, изпълнена с любов история, която ще помогне на мнозина да се загреят от студа на живота, да повярват в доброто и отново да се уверят, че се случват чудеса. Пиесата се смята за една от най-добрите в съвременната руска драма от последните десетилетия.

Пиесата разказва трагикомичната история на една възрастна жена и нейната дъщеря, сред бита на обикновен руски дом. Майката е болна и очаква близкия си край, тъгувайки че все още не е видяла дъщеря си омъжена и наобиколена от деца. Дъщерята също се измъчва от тази ситуация и се чуди как да вдъхне вяра на майка си, че това ще стане и тя ще доживее да види дъщеря си под венчило.

И решава да измисли надежда! Именно това решение, слага началото на куп смешни ситуации и недоразумения, и довеждат играта до трогателен завършек. Така се ражда една романтична комедия, изтъкана от от смях и сълзи, от човечност и доброта, от находчивост и красива фантазия. Понякога и една добре поднесена лъжа съживява човека и вдъхва енергия за живот.

Разкрита е предварителна продажба на билети в Интернет центъра в Читалището. Цена на билет – 20,00 лв.

За повече информация – тел.: 0876 921 765

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *