Нови книги по Програма „Българските библиотеки – съвременни центрове за четене и информираност“ 2021

Читалищна библиотека „Цончо Родев”, закупи 326 нови книги в изпълнение на проект по програма „Българските библиотеки – съвременни центрове за четене и информираност“ 2021 на Министерството на културата. 
При избора на заглавия по проектното предложение, екипът на библиотеката се съобрази главно с желанията на читателите с цел – насърчаване интересът към книгата и четенето, придобиване на знания и качествена информация. Заглавията са подбрани от най-новата продукция на повече от 20 издателства и са от различни отрасли на знанието.
Всички нови заглавия по проекта са качени в сайта на Читалището в раздел Е-каталог → http://catalog.chitalishte-provadia.eu/absw/abs.htm и са на разположение на своите читатели. Всеки би могъл да направи своя избор на литература по автор и заглавие и да заяви книгите на e-mail: libprovadia@abv.bg и/или да посети посети библиотеката. Обслужват ви библиотекари със зелен сертификат при спазване на всички противоепидемични мерки.
Скъпи читатели, заповядайте в библиотеката, за да направите своя избор на интересно четиво за предстоящите празнични и почивни дни!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *