Уважаеми съграждани, във връзка с обявяване на извънредна епидемична обстановка, считано от 14 май 2020 г. и заповедта на министъра на здравопазването се отменя окончателно провеждането на концерта „Обичам българската музика“ с участието на Маргарита Хранова и Орлин Горанов.
Билетите за събитието можете да върнете в Интернет центъра в Читалището всеки работен ден от 9:30 ч. – 12:00 ч.; 13:30 – 16:00 ч. в срок до 29 май 2020 г.
Искрено съжаляваме за причиненото неудобство!
До по-добри времена за българското изкуство и култура!

Концертът „Обичам българската музика“ е проект на диригента Левон Манукян, който ще дирижира оркестъра на Държавна опера – Бургас. Сценарият и мултимедията е на Юлия Манукян, а симфоничните оркестрации на песните са на маестро Манукян. Оркестрации и пиано Георги Милтиядов. „Адаптация“, „Оркестър без име“, „Момчето си отива“, „Неочаквана ваканция“, „Старинната монета“ – това са само част от българските филми, чиято емблематична музика ще изпълнят звездите Орлин Горанов и Маргарита Хранова на 13 март 2020 г. от 19:00 ч. в читалище „Алеко Константинов 1884“ в Провадия. Разкрита е продажба на билети в Интернет центъра в Читалището на стойност 12,00 лв. Маргарита Хранова и Орлин Горанов ще изпълнят не само свои хитове и не само емблематични песни от българското кино. Те ще предложат свои парчета извън филмови саундтракове, както и ще изпеят киномузика, изпълнена от техни колеги. Под съпровода на симфоничния оркестър на бургаската опера музиката ще бъде не само носталгия по кинохитовете, но и ще предложи емоцията на класическата музика.
Share