Киномаратон в Провадия

Пътуващо кино ще гостува в читалището на 21 май 2024 г. (вторник) Зрителите ще имат възможност да гледат най-новия български филм „Никога не е просто секс“, режисьорски дебют на Саня Борисова.

СИНОПСИС

Един филм, който представя съвременната жена през образите на основните четири архетипa, в търсене на своята сила, сексуалност, независимост, освобождаване от предразсъдъци и ограничения. Комедия за женската еманципация, чийто сюжет е изграден чрез ирония, сарказъм и умерена доза дързост. Четири жени, напълно различни една от друга, с абсолютно различни характери, интереси, морал и бит.

Времетраене – 81 мин.

Жанр – Романтика, комедия

Режисьор – Саня Борисова

Във филма участват:

Саня Борисова, Елена Петрова, Елеонора Иванова, Рая Пеева
 
Детският филм „Кучета в операта“ е по екраните от февруари т.г.
 
СИНОПСИС

Това забавно приключение се случва в Ню Йорк в началото на ХХ век. В опитите си да се измъкне от ловците на бездомни животни, улично куче на име Самсон се скрива в прочутата Метрополитън опера. Там то среща очарователната Марго – домашният любимец на примабалерината Анастасия. Историята се заплита, след като уникална корона, принадлежала на английската кралица и предоставена на Анастасия за четвъртото действие на балета, е открадната от гримьорната. Цялото представление е на път да бъде отменено, ако Марго и Самсон не открият крадеца и не спасят положението – и всичко това под съпровода на музиката на великия Жорж Бизе.

Времетраене – 74 мин.

„Пулсът на танца“ е български филм, по екраните от февруари, т.г.

СИНОПСИС

От режисьора на  “11 A” “Пулсът на танца” е филм за цената на успеха. Това е първият филм за Спортни танци в България. Шампионът по танци Виктор, е решил да се оттегли и да замине за чужбина, но плановете му се променят, когато разбира, че малката Мартина има нужда от него. Той става треньор и се завръща в състезанията, но този път разбира, че животът е повече от една загуба.

Времетраене – 97 мин.

Жанр – Драма

Участват- Ники Илиев, Башар Рахал и др.

Очакваме Ви!

Билети – преди прожекциите.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *