„Веселата карета“ от Елин Рахнев – гостува ДКТ „Иван Димов“ – Хасково със звезден актьорски състав

Автор: Елин Рахнев
Режисьор: Елин Рахнев
Сценография: Анелия Райкова
Музика: Георги Георгиев
Участват: Димитър Баненкин, Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова  , Стелиян Николов, Емануил Костадинов, Димитър Ковачев – Фънки

„Веселата карета“  акостира на сцената на НЧ „Алеко Константинов 1884“.  Димитър Баненкин, Тончо Токмачкчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов, ще ви накарат да спите на земята и да ходите по небето. Театрален дебют в ролята на собственика на „Каретата“ прави  Димитър Ковачев – Фънки. Автор на текста и режисурата е Елин Рахнев, музиката на Георги Георгиев  /“Остава“ „Homeovox“/, сценография и костюми Анелия Райкова.
Веселата карета е непрекъснато на път, но всеки месец има задължителна спирка на сцената на Столичен куклен театър.  Остра сатира към деня и времето, харизматична игра на актъорската компания, емблематична музикална картина и визия – това  са определенията за спектакъла от публиката, която вече се е качвала на „Каретата“. 
„Каретата“ е подготвена, конете са впрегнати. Чака ви едно пътуване, в което всички сънища са реалност. Това пътуване не е за всеки, а само за избрани, за големи късметлии“, казва Фънки  –  по- известен в последните месеци като Господин Разцветников, собственик на „Веселата карета“. 
Всеки, който не се качи на Каретата , ще загуби част от мечтите си. Всеки, който е бил в нея,  ще ги има в излишък. Смехът е до синьо, а сълзата засяда след зениците…

14 май 2024 г. от 19:00 ч. в салона на Читалището

Разкрита е предварителна продажба на билети в Интернет центъра.

Цена на билет: 20,00 лв.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *