Награждаване на отличените участници в Шестото издание на Национален конкурс за исторически разказ и есе „Цончо Родев“ Провадия 2023

Организационният комитет на Национален конкурс за исторически разказ и есе „Цончо Родев“ Провадия има удоволствието да Ви покани на награждаването на отличените участници в шестото издание на конкурса.

Място: Ламбовата къща, зала „Вичо Иванов“

Дата: 29 септември 2023 г. 

Начало: 17:30 ч.

Ще се радваме на Вашето присъствие!

За конкурса:

Конкурсът стартира по инициатива на Цончо Родев през 2005 година само за провадийските деца. 10 години след кончината на писателя той вече няколко издания е национален.

Тази година е неговото шесто издание и освен ученици със свои исторически разкази в него, вече за второ поред издание, могат да участват и младежи до 35-годишна възраст.

Във всяко издание на конкурса журито търси таланта сред пишещите, който може и трябва да бъде подкрепен и развит. От предходното издание председател на журито на националния конкурс е Бойко Ламбовски.

Ако писането е ваша страст, а историята ви изкушава – заповядайте да чуете отличените творби, а защо не и да участвате в следващото издание на конкурса през 2025 г.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *