Награда за Детска танцова школа „Провадийче“ от Националния конкурс „Децата на България пеят, танцуват, рисуват“ Шумен 2023

Малките танцьори от Детска танцова школа „Провадийче“ завоюваха своето първо голямо отличие в този състав. На 3 юни 2023 г. децата участваха в VIII-я Национален конкурс „Децата на България пеят, танцуват, рисуват“ Шумен 2023 и журито ги класира на Първо място в тяхната възрастова група. Те представиха танца „Ръченица“, хореография на техния ръководител Диляна Иванова. Макар да танцуват едва от няколко месеца, когото нещо се прави с много любов, труд, всеотдайност и ентусиазъм, резултатът винаги е повече от добър.
Участието беше истинско приключение за малчуганите, които по идея на своя педагог г-жа Диляна Иванова, пътуваха за участието до Шумен с влак. След завоюваното отличие, разбира се, имаше игри, забавления и почерпка.
Поздравления за децата, за всеотдайния и талантлив педагог и хореограф Диляна Иванова, и не последно място за родителите, които винаги ни подкрепят.

През творческия сезон колективът реализира подготовката си по Проект „Жива творческа дейност в НЧ „Алеко Константинов 1884“ – Програма „Възстановяване и развитие на организации в областта на любителското творчество“ на НФ „Култура“.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *