Годишен концерт на класа по пиано в ДМШ „Светослав Обретенов“

На 10 юни 2022 г. в зрителната зала на НЧ „Алеко Константинов 1884”се проведе  класова среща на учениците по пиано – Мая и Тео Тодорови, Алекс Радев, Ан-Никол, Мариета Иванова, Ивона Раева, Деа Славова, Светозара Василева, Кристиян Панайотов, Николай Йончев, Емил Иванов, Насима Халил от ДМШ „Светослав Обретенов“ с преподавател Даринка Таракчиева. Всяко дете показа наученото през изминалата учебна година и представи най-доброто от себе си. Публиката в залата имаше възможността да се наслади както на класически произведения, така и на вечните евъргрийни, получили признание в музикалната история и на вокалните изпълнения на Ивона, Деа и Зара.  
Поздрав към всички участници и гости поднесоха Симона Влаева и Дамяна Славова, бивши ученици от класа на Даринка Таракчиева. Публиката горещо аплодираха изпълненията на малките музиканти.
 2022 година беше последна учебна година за Насима Халил. За упорития труд, постоянството и всеотдайността в подготовката тя получи от Читалищното ръководство удостоверение за завършен курс на обучение в музикалната школа и плакет.
Ние от екипа на НЧ „Алеко Константинов 1884” се гордеем с нашите талантливи деца и от сърце им пожелаваме здраве, да развиват таланта си с постоянство и трудолюбие и много, много успехи.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *