Награждаване на отличените участници в Първия общински конкурс „Моя страна, моя България“

На 23 март 2022 г. в Художествената галерия се състоя награждаването на отличените участници в Първия общински конкурс-рецитал „Моя страна, моя България“ по повод националния празник – 3 март.
Децата рецитираха стихове за любовта към родината, за националноосвободителното движение, за подвига на героите, за красотата на България – теми, определени в регламента на конкурса.
В присъствието на господин Валери Радев – директор на IIОУ „Иван Вазов“, госпожа Веска Сарова – зам.-директор на IОУ „Христо Смирненски“, учители, родители и близки, отличените участници получиха диплом и книги от членовете на журито – госпожа Сия Васева и госпожа Милена Драгнева.
Публиката имаше удоволствието да чуе още веднъж изпълненията на получилите първи награди от двете възрастови групи – Деа, Яна, Кристиян и Вероника.
А малкият Алекс Йорданов и Емил Иванов (на когото след броени дни предстои поредно участие в Националния конкурс за млади инструменталисти и певци „Светослав Обретенов“ Провадия 2022), които освен участници в конкурса са и ученици в класа по пиано в ДМШ „Светослав Обретенов“ с преподавател Даринка Таракчиева, поздравиха всички с музикални изпълнения.Радев

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *