Любителски колективи на Читалището участваха в празниците, организирани от Сдружение „МИГ Възход – Ветрино, Вълчи дол, Провадия“

Богати, пъстри и весели бяха поредицата празници, организирани от Сдружение „МИГ Възход – Ветрино, Вълчи дол, Провадия“, които се проведоха на 23 и 30.06.2021г. в с. Ветрино и гр.Провадия, и на 7 юли в гр. Вълчи дол.

Събитието стартира във всяко населено място с „Отворен офис на открито“ за представяне дейността на МИГ Възход-Ветрино, Вълчи дол, Провадия и изложение „Произведено на територията на МИГ Възход“ за представяне на местни производства, занаяти и изкуство с възможност за дегустация и закупуване на продуктите. След 18:30 часа жителите и гостите на празниците имаха възможност да се насладят на богата музикално-артистична програма, в която участваха и колективите на НЧ „Алеко Константинов 1884“ гр. Провадия – Женски народен хор „Келара“ с диригент Тодорка Михова и Балет „Усмивка“ с хореограф Анна Пенева. Гвоздеят на всеки концерт бяха младите и талантливи музиканти от рок-група „SUNLIGHT“ с музикален педагог Петър Трайков, които закриваха събитията с двадесет минутна самостоятелна програма.

Водещ на музикално-артистичната програма беше Павлин Трендафилов.

Благодарим Ви, скъпи самодейци! Бяхте най-добрите!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *