Конкурс за рисунка

По случай 2 април – международен ден на детската книга НЧ „Ал.Константинов 1884“ гр. Провадия организира конкурс за рисунка на тема „Книгите – прозорец към света“.

Конкурсът има за цел да провокира желание у децата да се запознаят с богатия извор от приказки и детски книги, които носят много послания и поуки.

В него могат да се включат деца от Провадия и общината в три възрастови групи: от 3 до 6-годишна възраст, от 7 до 10-годишна възраст и от 11 до 13-годишна възраст, като материалите и техниката на рисуване нямат значение.

Всяко дете може да участва в конкурса с до две рисунки, с размер 35/50. Изискването е те да бъдат вдъхновени от любимите му детски книги. За да участва, е необходимо да изпратите снимана или сканирана рисунка на детето, неговите име и години, както и Ваш телефон за връзка на e-mail konkurs_provadia@abv.bg.

Рисунки могат да се изпращат до 17:00 ч. на 2 април 2021 г., а журито ще определи най-добрите творби, които ще получат грамоти и награди.

Скъпи малки, големи и още по-големи момичета и момчета, ако обичате да създавате нови светове с помощта на изкуството, споделете с нас тази своя любов, като се включите в рисувателния ни конкурс!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *