Победителката в конкурса Никол Иванова

Никол Иванова спечели наградата на фотоконкурса „Зима в Провадия“

В навечерието на коледните празници НЧ „Ал. Константинов 1884“ – Провадия обяви фотоконкурс „Зима в Провадия“. Право на участие имаше всеки, който някога е бил в Провадия през зимата и е снимал, дори и със снимка правена преди години.

Целта беше дa се пpeдocтaви възмoжнocт нa вceĸи дa пoĸaжe и пoпyляpизиpa любимитe cи мecтa в Провадия през зимата, ĸaтo cпoдeли cвoитe ĸpacиви oтĸpития, вĸлючитeлнo пpиpoдни, ĸyлтypни, apxeoлoгичecĸи, иcтopичecĸи и дpyги, чpeз зacнeти oт нeгo фoтoгpaфии.

До удължения краен срок за участие 29 януари 2021 г. дванадесет фотографи ни изпратиха на обявения e- mail адрес двадесет и осем свои снимки. Фотографиите бяха публикувани на 1 февруари 2021 г. на Фейсбук страницата на читалището. След крайния срок за гласуване – 16:00 ч. на 5 февруари 2021 г. с най-много харесвания (350 гл.) е снимката на Никол Иванова „Снежен ден на крепост Овеч“. Никол, която е от Провадия и е ученичка получи като награда дигитална фоторамка „HAMA“, а всички останали участници карта памет 16 ГБ и календари на Читалището.

Благодарим на всички любители фотографи за участието! В очакване сме на Вашите желания и предложения за бъдещи съвместни събития!

Comments are closed.